Välkommen

Välkommen till www.gummanshealing.n.nu.

Jag gör hembesök i Värnamos och Gislaveds kommun.

Länkar

Mer info om mina behandlingar

Reiki är en healingmetod som har sina rötter i Tibet. Den form av Reiki som idag utövas i västvärlden utvecklades i Japan och fördes hit under 60-talet. 

Det har forskats mycket på Reiki både i Sverige och i utlandet. Metoden har en vetenskapligt bevisad effekt och klassas i Sverige som rehabiliterande friskvård av skatteverket.

Reiki hjälper kroppen att självläka och har visat sig vara särskilt effektiv mot olika former av smärttillstånd i kroppen, mot stressrelaterade problem samt mot psykisk ohälsa i form av ångest och oro.

"Rei" betyder universiell och "ki" betyder livsenergi. Reiki är universiell livsenergi som förmedlas till patienten via Reikiterapeuten. Universum består av ett oändligt lager av energier i olika hög frekvens. Då man ger Reiki får patienten alltid den energi just hen behöver. Det är alltså inte Reikiterapeuten som ger av sin egen energi!

Som healer fungerar man endast som en pipeline mellan universum och patienten.

Imara Reiki är en vidare utvecklad form av Reiki som kanaliserats av Barton Wendel.

Man måste vara Reiki Master för att bli initierad i Imara Reiki. Som klient upplever du en betydligt mer intensiv healing som också tar mindre tid än traditionell Reikihealing. Imara Reiki är speciellt bra för att lösa olika slags trauman som man bär med sig från tidigare liv. Trauman från detta liv healas och löses också. (Jag brukar rekommendera att man går i terapi om man bär på trauman från detta liv. Healing är underbart men man kan också behöva prata och "älta färdigt" sina jobbiga minnen). 

Det är vanliigt att både givare och mottagare får budskap från andliga guider, sitt högre jag etc under själva behandlingen. Att få Imara Reiki öppnar ofta upp dig som mottagare för en högre andlighet, dina mediala förmågor stärks och du kan känna att du får en bättre kontakt med ditt högre jag samt dina guider och skyddsänglar. 

Tänk på att sättet vi mottar information på varierar mycket liksom hur vår medialitet uttrycker sig. Jämför dig inte med andra utan var trygg med att du är precis där du ska vara och får den information och kunskap just du behöver.

Så här går det till! När du kommer till mig så börjar vi med ett litet samtal där du berättar om ev. problem och vad du vill ha hjälp med. Sedan får du lägga dig på en behandlingsbänk, fullt påklädd och med en filt över dig om du vill. Jag förklarar sedan hur behandlingen går till. Jag kommer att lägga mina händer i olika positioner direkt på din kropp. Reikibehandlingen är utformad så att hela din kropp och alla dina energikanaler täcks in. En helkroppsbehandling bruka ta ca en timme men den första behandlingen tar ofta längre tid.

Vid Imara Reiki sitter du istället på en stol och behandlingen tar sällan mer än en halvtimme.

Om du istället får en distansbehandling (Reiki eller intuitiv healing) så vill jag att du lägger dig ner bekvämt och slappnar av. Tänk dig att en lucka öppnas mitt uppe på ditt huvud. Föreställ dig sedan att vitt ljus strömmar in genom luckan och uppfyller hela din kropp. Jag sänder Reiki i ca tjugo minuter. Ligg kvar så länge du vill och behöver. Om du har svårt för att visualisera så bara slappna av och vila dig. Du kommer att få del av energin ändå.

Vid Imara reiki ska du istället sitta på en stol eftersom det är viktigt att du är så jordad som möjligt, du ska ha fötterna i golvet! Jag ger mer info då du bokar en tid för behandlingen.

Upplevelsen av en behandling varierar mycket men de flesta känner sig varma och uppfyllda av ett fridfullt lugn. Många somnar under behandlingen. Vissa får mediala upplevelser. Alla får oavsett vad de upplever en kraftfull healing som kommer att påverka kropp och själ positivt.

Här kan du läsa om Reiki och andra healingformer.