Välkommen

Välkommen till www.gummanshealing.n.nu.

Jag gör hembesök i Värnamos och Gislaveds kommun.

Länkar

Om mig

Jag heter Isa Nordström och jag har varit verksam healer sedan 2007. Jag blev färdig Reiki-Master 2009 och efter det fortsatte jag att gå kurser och jobba på min egen andliga utveckling. Jag får healing själv av andra healers, det både helar mig och är utvecklande på många vis. Att ha erfarenhet av att vara mottagare av energihealing hjälper mig att bli en bättre givare tror jag..

Mellan åren 2007-2010 utbildade jag mig inom flera olika healingtraditioner på sinnlig kunskap där Solkarina Hammare var min lärare och mentor.

Under de åren läste jag även till socionom samt rehabiliteringsvetenskap. Att blanda vetenskap med andlighet och den "vetskap" man upplever att man får genom erfarenhet av healing och mediala upplevelser tycker jag är spännande! Jag drömmer om en värld där dessa olika synsätt möts och har en självklar jämställdhet.

Redan som barn var jag medveten om att jag kan använda mina händer för att hela, vilket jag sedan har valt att utveckla. Att gå kurser är ett bra sätt att utvecklas och få bekräftelse på sin förmåga.

Mitt liv har varit brokigt och svårt många gånger men jag är övertygad om att smärta och svårigheter trots allt erbjuder människan möjligheten att använda sig av kärlek, empati och välvilja i sin strävan framåt. Genom svårigheter blir vi stärkta och kan man undvika hat, bitterhet och ett destruktivt levnadssätt finns det enormt mycket positivt energi omkring oss som vi kan använda i ljusets tjänst.

Tack för din tid!