Välkommen

Välkommen till www.gummanshealing.n.nu.

Jag gör hembesök i Värnamos och Gislaveds kommun.

Länkar

Behandlingar

För mig är det nästan omöjligt att ge healing utan att blanda de olika metoder jag lärt mig med min intuition och den vägledning jag får av änglar och andliga guider under behandlingen. Jag tror nog att det samma gäller de flesta healers. Men vill man ha t ex en "ren" Reikibehandling så går det självklart bra!

Jag erbjuder följande behandlingar:

Fysiska behandlingar

Priser fysisk healing

Jag lär ut metoder som grundar dig, dvs får din kropp i balans och i bättre kontakt med jorden. Jag lär även ut hur du själv kan rena din aura samt balansera dina chakran. Detta samt stödsamtal ingår i priset då du får fysisk healing.

(Eftersom jag bor i en liten stuga har jag inte längre plats att ta emot klienter hemma. Om du bor i Gislaveds eller Värnamos kommun kan jag ibland erbjuda hembesök, då kommer jag hem till dig och ger healing i ditthem. Annars hänvisar jag till distansbehandlingarna som är precis lika effektiva).

Distanshealing  

Priser distanshealing

* Då jag ger healing tar jag alltid hjälp av änglarna. Både vid fysisk och distanshealing. Dina andliga guider och skyddsänglar finns alltid med och vägleder och hjälper till under en behandling. De vet det inte jag alltid känner till och ser till att du får den energi du behöver. Ibland får jag eller du budskap under healingen men det är ingenting jag kan garantera. Om du vill ha budskap och undrar över något, tala om det för mig innan behandlingen så kan jag rikta in mig på det.

Du bokar tidför behandling på mail:lovasreiki@outlook.com eller via kontaktformuläret.

Jag finns i Värnamo kommun och ger healing och rådgivning hemma hos dig om du inte bor för långt ifrån.

Jag ger också healing på distans. Det fungerar lika bra!

Du betalar i efterskott med faktura. Jag fakturerar genom Cansolo. Det går också bra att betala med swish.