Välkommen

Välkommen till www.gummanshealing.n.nu.

Jag har flyttat och arbetar nu främst i Värnamo kommun då jag ger healing.

Jag ger självklart också distanshealing!

Jag ger gratis distanshealing två kvällar i veckan. Jag finns i Värnamo kommun och jag gör hembesök om du inte bor alltför långt ifrån. Ta kontakt via mejl eller kontaktformuläret.

 

Länkar

Behandlingar

För mig är det nästan omöjligt att ge healing utan att blanda de olika metoder jag lärt mig med min intuition och den vägledning jag får av änglar och andliga guider under behandlingen. Jag tror nog att det samma gäller de flesta healers. Men vill man ha t ex en "ren" Reikibehandling så går det självklart bra!

Jag erbjuder följande behandlingar:

Fysiska behandlingar

Jag lär ut metoder som grundar dig, dvs får din kropp i balans och i bättre kontakt med jorden. Jag lär även ut hur du själv kan rena din aura samt balansera dina chakran. Detta samt stödsamtal ingår i priset då du får fysisk healing.

Distanshealing  

Ordinarie Priser:

* Då jag ger healing tar jag alltid hjälp av änglarna. Både vid fysisk och distanshealing. Dina andliga guider och skyddsänglar finns alltid med och vägleder och hjälper till under en behandling. De vet det inte jag alltid känner till och ser till att du får den energi du behöver.

Du bokar tidför behandling på mail:lovasreiki@outlook.com eller via kontaktformuläret.

Vid bokning får du en vägbeskrivning. Avboka helst ett besök dagen innan. Jag finns i Värnamo kommun och ger oftast healing och rådgivning hemma hos dig. I vissa fall tar jag emot klienter i mitt eget hem.

Jag ger också healing på distans. Det fungerar lika bra!

Du betalar i efterskott med faktura. Jag fakturerar genom Cansolo.